Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gamebooster opłacalny ?

Vorin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

j.w chciałbym sobie pograć bardziej płynniej czy ta aplikacja ćoś wspomoże ?

by-hftdfwbpylxtcbyqzazs.jpg
[00:45] Landiago: mam tłuste ręce

Opublikowano

Zależy na jaki komputer może pomóc nawet do 20 fps.

Polecam jak miałem jeszcze starego laptopa z 30 klatek do 52 podskoczyło.

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Mi nie pomógł ale wiem, że innym to pomaga. Mojemu koledze zwiększyły się fps'y o 20-25 czy jakoś tak.Jeżeli masz bez niego około 50 fpsów na najwyższych ustawieniach graficznych to nie ma po co ściągać i zaśmiecać komputera.

Opublikowano

Mi nie pomógł ale wiem, że innym to pomaga. Mojemu koledze zwiększyły się fps'y o 20-25 czy jakoś tak.Jeżeli masz bez niego około 50 fpsów na najwyższych ustawieniach graficznych to nie ma po co ściągać i zaśmiecać komputera.

Mam 19-21 na low bo zintegrowana karta graficzna.

by-hftdfwbpylxtcbyqzazs.jpg
[00:45] Landiago: mam tłuste ręce

Opublikowano

Ale nie oczekuj od tego programu cudów.

On działa tylko tak efektownie na dobrych kompach na których jest nasyfionych masa progragmow działających w tle.

Ja jak miałem gorszego kompa to też go używałem i w ogóle żadnej róźnicy nie odczuwałem(moze dlatego ze po prsotu miale msłabego kompa i jak grałem w lol'a to żadne programy nie działaly w tle i gamebooster nie miał czego wyłaczać)

Opublikowano

Mi bardzo pomaga, wszystko wtedy ładnie chodzi, w lolu fpsy w górę o 10-20.

Polecam go, pomimo, że nie mam nasyfione na kompie to coś tam robi

Opublikowano

Ja powiem tak, jeżeli karta graficzna już nie wyrabia, czyli daje z siebie wszystko to wtedy Game Booster jest opłacalny - naprawdę. Nie zawsze daje te +15/20 fps'ów, ale zawsze coś tam więcej wskoczy. Osobiście nic mi to nie pomaga, bo moja karta jest na tyle dobra, że uciągnie BF4/Minecrafta/LoL'a, włączonego na 3 monitorach. Dla słabszych komputerów, polecam w 100%. Odpowiednia konfiguracja, wyłączenie pare pierdółek i jest atrakcja :)

8372383248.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...